Kedves Pilóta Jelölt!

Központunkban már 55 éve végezzük a pilóta jelöltek előzetes vizsgálatait. Az új EASA szabályozás szerint az alábbi feltételek mellett lehet Class 1 Initial orvosi minősítést megszerezni. Elvárás a jó testi és szellemi egészség, a kellő motiváció és jó, ha a jelentkezőnek vannak ismeretei a pilóta hivatás szépségéről és a kihívásairól. A szabályok szigorúak, de aki bekerül az EMPIC rendszerbe, a következő  vizsgálatokat már könnyebben fogja tudni teljesíteni.

Kérjük hozza magával és a vizsgálat reggelén mutassa be a következőket:

  • 1 hónapnál nem régebbi teljes vérkép és vizelet leletet, amely tartalmazza a  Kreatinin, Karbamid, GFR, vércukor, SGOT, SGPT, Gamma GT, Bilirubin, Húgysav, Se cholesterin, Se triglicerid, HDL-cholesterin, TSH. értékeket, aláírást és pecsétet.
  • 1 hónapnál nem idősebb mellkas Rtg. leírást és véleményt.
  • minden korábbi betegségről az orvosi dokumentumokat és azok másolatait. Ha kórházban feküdt vagy balesete volt, a zárójelentések másolatait kérjük. Egy orvosi jelentést vagy leletet akkor tudunk befogadni, ha a következő formai kellékeknek megfelel: 1. van fejléc, 2. vélemény/diagnózis 3.orvos aláírása, pecsétje. Ha tehát egy korábbi orvosi dokumentumról nem látható, hogy milyen Intézetben készült, mikor és ki végezte a vizsgálatot,  sajnos nem tudjuk elfogadni  és ezért kérjük már az AeMC megjelenés előtt e kellékeket is pótolni.
  • Aki korrekciót visel, szemüvegben érkezzen! A kontaklencsét a nyers látóélesség ellenőrzésekor ki kell tudni majd venni.

A Kórházban van büfé, de lehet majd tízórait hozni. WIFI rendelkezésre áll.

A Központ minden munkatársa azért fog dolgozni, hogy az alapos vizsgálat után Ön majd Orvosi Minősítést kaphasson és  pilóta lehessen, így a vágyai teljesüljenek. Amennyiben kisebb egészségi probléma kiderülne,  kap majd egy levelet, amelyben összefoglaljuk, hogy mikor és milyen ellenőrző vizsgálatok elvégzése után kell majd újból találkoznunk.

 A Központban végzett repülőorvosi vizsgálat díja 33.700.- Ft, amit a helyszínen készpénzben kell fizetni.

Alkohol és drog teszt díja 10.000.- Ft (készpénzben fizetendő)

Pszichológiai tesztet  Dr. Gedő László végzi. Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal  Dr Gedő Lászlóval  kötött megbízási szerződést, aki ismeri a pilóta munka megterheléseit – hiszen maga is pilóta – és sok ejtőernyős ugrása is van továbbá az előírások szerinti Igazolásokat ad ki.  Nevezett a polgári repülésben jártas pszichológus, akinek az igazolásai megfelelnek az előírásoknak. 

 

Elérhetősége: e-mail cím: atpl012345@gmail.com: / dátumot itt kell majd egyeztetni.     a 35.000 Ft díjról a számlát a pszichológustól kell kérni./

 

Kérjük tehát NE KERESSEN FEL MÁS PSZICHOLÓGUST, mert a kapott leletet, – Megbízási Szerződés hiányában – NEM TUDJUK majd BEFOGADNI!

Abban az esetben, ha a feltételek megfelelnek, várjuk jelentkezését:

www.repulorvos.hu /jelentkezés     vagy  36 1 280 6809  Titkárság (munkaidőben)