Repülőorvosi Központ AeMC Budapest

Bemutatom Egészségügyi Központunkat, mely a hivatásos és privát pilóták, légiutas-kísérők, légiforgalmi irányítók, hajósok és tengerészek alkalmasságát vizsgáló, továbbképző és oktató repülő-orvosi bázis.

Intézetünk Budapesten a IX. kerületben, a Gyáli úton, a Merényi Gusztáv Kórház területén található, a belvárosból metróval és autóbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető..

A Központban köszöntjük mindazokat, akik a repülőgép-vezetők és hajósok szép hivatását választják. De várjuk azokat, akik privát pilótaként motoros gépen repülnek, vagy sportolóként vitorlázó repülőgéppel, motoros sárkánnyal szárnyalni vagy ejtőernyővel ugrani akarnak.

Repülési, Hajózási és Tengerészeti Egészségügyi Központ a Nemzeti Munkaügyi Hivatal részeként működik

– A Központ, amelyet több mint hatvan évvel ezelőtt alapítottak, a legkorszerűbben felszerelt repülő-orvosi vizsgálókkal rendelkezik.

– Az alkalmassági vizsgálatokat tapasztalt, több szakmával rendelkező repülőorvosok végzik.  Az Ön alkalmasságának elbírálása a legújabb PART-MED repülő-orvosi kövtelmények figyelembevételével történik. Az alkalmasság kritériumait a a PART-MED és a 14/2002. (II. 26.) KöViM-EüM együttes rendelete tartalmazza.

– A munkatársaimmal évente 2500 gyors, korszerű repülő-orvosi és hajó-orvosi vizsgálatot végzünk el.

Partnereink közül kiemeljük a WIZZAIR pilótáit és légiutas-kísérőit, a HungaroControl légiforgalmi irányítóit, a FARNAIR Hungary Kft. és a BASe Kft.repülőgép-vezetőit.